Упутства

У навигационом менију изаберите опцију "Приступ за организаторе".

На страници за приступ унесите податке које сте користили приликом регистрације (Имејл-адреса особе за контакт и лозинка). Након тога кликните на дугме "Пријава"

Уколико сте се успешно пријавили у навигационом менију појавиће се опције "Преглед пријављених програма". Након избора ове опције добићете листу свих пријављених програма. Програм који је одобрен можете најавити кликом на дугме "Акција" и избором опције "Пријава одржавања".

Након тога појавиће се формулар за унос информација о месту и времену одржавања. За семинаре који се изводе непосредно, у поље место одржавања уписати назив иституције, адресу и место реализације семинара, а за семинаре који се изводе онлајн уписати датум и место завршног сусрета.

Након попуњавања формулара кликните на дугме "Пошаљи пријаву". Уколико је Ваша формулар коректно попуњен добићете поруку о да је Ваша пријава успешно евидентирана.

Слање извештаја за одржане обуке се врши на следећи начин. У навигационом менију изаберите опцију "Приступ за организаторе".

На страници за приступ унесите податке које сте користили приликом регистрације (Имејл-адреса особе за контакт и лозинка). Након тога кликните на дугме "Пријава"

Уколико сте се успешно пријавили у навигационом менију појавиће се опције "Преглед пријављених програма". Након избора ове опције добићете листу свих пријављених програма. Поред жељеног програма кликните на дугме "Акција" и изаберите опције "Преглед и слање извештаја".

Појавиће се се листа свих најављених одржавања. Изаберите за које одржавање желите да попуните извештај и кликните на дугме "Слање извештаја".

Након тога појавиће се формулар који се попуњава у два корака. У првом делу попуните основне информације о одржаној обуци.

Припремите скенирани списак учесника који је потребно послати као прилог кликом на дугме "Изаберите фајл". У прозору који се отвори пронађите припремљени фајл. Максимална дозвољена величина фајла је 5 MB.

Након тога потребно је за сваког учесника пренети одговоре из упитника који је попунио. Кликом на дугме "Упитник" отвориће се нови прозор у коме је потребно да пренесете одговоре.

Након попуњеног упитника кликните на дугме "Пошаљи". Ако је упитник успешно сачуван добићете поруку "Одговри су успешно сачувани!" и опције да унесете следећи упитник или завршите са радом.

Када завршите са преношењем упитника враћате се на форму за попуњавање извештаја где је потребно да кликнете на дугме "Следећи корак".

У другом кораку унесите списак учесника обуке. Учеснике додајте кликом на дугме "Додај новог учесника". Након попуњавања кликните на дугме "Пошаљи".

Кликом на дугме "Пошаљи" отвара се прозор у коме је потребно потврдити слање на дугме "Да, пошаљи!"

Уколико је извештај успешно попуњен добићете поруку о успешном слању извештаја и поред најаве ће стајати опција "Преглед извештаја"